Pultrusietechnologie voor glasvezelprofielen

September 21, 2023
Laatste bedrijfsnieuws over Pultrusietechnologie voor glasvezelprofielen

De FRP-profielen hebben een kleurrijk oppervlak, een mooi uiterlijk, een hoge sterkte, een licht gewicht, isolatie en een hoge kwaliteit.brandwerend en chemisch bestandAls de profielen dezelfde sectie hebben, kan dit met pultrusietechnologie worden gedaan.

De productielijn voor pultrusie van glasvezelprofielen omvat het bewegende plank, de vorm met plank, het verwarmingsapparaat, de pultrusie-machine, de elektrische bedieningsschakelaar.

De grondstoffen voor glasvezelprofielproducten zijn onder meer glasvezel, hars en hardheidsmiddel en andere versnellers.

Het proces van de vervaardiging van het glasvezelprofiel: ten eerste wordt de juiste diameter van de op de plank gelegde mal gekozen.Vervolgens berekenen de glasvezel roving hoeveelheid en vervolgens leiden de glasvezel roving door de mal en in de pultrusie apparatuur. Dan starten de verwarming delen verhogen van de vorm temperatuur tot 120 graden op de input delen en 180 graden op de output deel,uiteindelijk giet de gemengde hars in het apparaat en start het vacuüm systeemDit is het algemene proces van de pultrusietechnologie voor glasvezelprofielen.

We kunnen de glasvezelstaaf, glasvezelbuis, glasvezelhondenbeen, glasvezelhoek of glasvezel kruisarm, glasvezel hotsticks enzovoort maken door dit pultrusieproces.