TID Tech ontwikkelde een nieuwe workshop

September 21, 2023
Laatste bedrijfsnieuws over TID Tech ontwikkelde een nieuwe workshop

In de afgelopen drie jaar is TID Tech in een periode van snelle groei gekomen.De warm verkochte producten van de afgelopen jaren zijn glasvezel buis en schuim gevulde buis voor live line tools en GRP ovale staaf, ronde staaf, GRP-buizen en GRP-schuim gevulde buizen voor tramsysteem als de dwarsarm.tram- en metrolijnen. polymer post isolator en steun isolator gebruikt op de steun van de geleider of schakelaar voor elektrische spoorweg project. evenals de PTFE, siliconen rubber stand isolator voor sectie isolator,met name een lusisolatie die veel werd gebruikt door de Europese spoorwegen.

Met de groei van de markt, TID Tech oude werkplaats kan niet voldoen aan de vraag van de klant, zodat TID Tech bouwde een nieuwe werkplaats met 500T siliconen rubber injectie machine,met een vermogen van niet meer dan 10 kW, en glasvezelstaaf,glasvezelbuispultrusiemachine. De capaciteit van de nieuwe werkplaats kan nu tot USD 10 miljoen per jaar bedragen.

TID Tech nieuwe fabriek gelegen in de prachtige zuidelijke industriële zone van Weinan stad, waar het transport is zeer handig,10 minuten van het sneltreinstation en 1 uur van de internationale luchthaven van Xi'an.Alle klanten en vrienden zijn welkom om ons te bezoeken!